Juha od tikvica i bosiljka

Kremasta, lagana i osvježavajuća.

Juha od tikvica i bosiljka

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte 2 žlice ulja u loncu. Dodajte luk i dinstajte 2 do 3 minute. Dodajte tikvice i temeljac, pustite da proključa i kuhajte 15 do 20 minuta.

Uklonite s vatre i dodajte bosiljak. Stavite juhu u blender i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Posolite i popaprite po želji, dodajte preostali dio maslinovog ulja i još jednom izmiksajte. Juhu možete poslužiti hladnu ili toplu.

Ostali recepti

Pljeskavice od tofua i peršina
Varivo od slanutka
Juha od mrkve i đumbira
Juha od kurkume
Torta s kikiriki maslacem
Zapečeni njoki sa sirom i špinatom
Salata s tunom (Sonoma dijeta)
Tjestenina s pestom od špinata
© 2024 Zdravi recepti