Juha od mrkve, bundeve i đumbira

Đumbir je dobar izvor vitamina C, magnezija i kalija.

Juha od mrkve, bundeve i đumbira

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u loncu i dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte mrkvu i dinstajte oko 5 minuta. Dodajte češnjak i đumbir i dinstajte oko 2 minute. Dodajte preostale sastojke, osim mlijeka i kuhajte na srednje jakoj vatri 45 minuta.

Dodajte mlijeko, nastavite kuhati još 5 minuta, uklonite s vatre i poslužite.

Ostali recepti

Španjolska majoneza
Začinjena piletina s krumpirima
Piletina sa đumbirom i bademima
Teriyaki tofu s mladim lukom i rižom
Velike čokoladne kocke
Smoothie od naranče, maslačka i celera
Smoothie od kokosa, manga i banane
Pečena piletina s trešnjama i rikolom
© 2024 Zdravi recepti