Juha od kestena

Ova gusta i kremasta juha, sjajno obilježava početak jeseni!

Juha od kestena Izvor slike: Depositphotos

01:00

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C. Napravite rez na svakom kestenu.
  2. Stavite kestenje u lim za pečenje, posolite i pecite u pećnici oko 30 minuta. Izvadite ih iz pećnice i ogulite.
  3. Zagrijte maslinovo ulje i dodajte luk i češnjak. Dodajte narezane gljive, pečene kestene i sol. Kuhajte dok gljive ne omekšaju.
  4. Dodajte dvije šalice vode (ili tri) i ostavite da prokuha.
  5. Pustite da kuha 15 minuta. Uklonite s vatre i dobro izmiješajte štapnim mikserom.

Otkrijte 5 razloga zbog kojih je dobro jesti pečene kestene!

Ostali recepti

Smoothie od nektarine, breskve i bijelog čaja
Voćna pizza
Patlidžan punjen piletinom
Svinjski but s umakom od mandarine
Energetski smoothie
Smoothie od ananasa, celera i špinata
Kremasta juha od krastavaca
Namaz od rajčice, bosiljka i indijskih oraščića
© 2024 Zdravi recepti