Juha od bundeve i jabuka

Kremasta juha od jesenskih plodova.

Juha od bundeve i jabuka

01:15

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Namastite lim za pečenje i poslažite luk, bundevu, papriku i češnjak. Prelijte maslinovim uljem, posolite i popaprite po želji i pecite 45 minuta.

Uklonite iz pećnice i stavite u blender. Dodajte 1 šalicu temeljca i miksajte. Stavite smjesu u lonac, dodajte preostali temeljac, mlijeko i vrhnje. Kuhajte dok ne proključa. Smanjite vatru i kuhajte još 15 minuta. Poslužite toplo.

Ostali recepti

Smoothie od kruške i cimeta
Kajgana u lepinji
Kajgana sa zobenim pahuljicama
Losos sa đumbirom i timijanom
Muffini s grožđicama
Muffini sa šunkom
Ljekoviti tonik koji uništava sve infekcije u tijelu
Proljetna salata od bulgura
© 2022 Zdravi recepti