Juha od bundeve i bosiljka

Lagana, ukusna i kremasta.

Juha od bundeve i bosiljka

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte 2 žlice ulja u loncu. Dodajte luk i dinstajte 2 do 3 minute. Dodajte bundevu i temeljac, pustite da proključa i kuhajte 15 do 20 minuta.

Uklonite s vatre i dodajte bosiljak. Stavite juhu u blender i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Posolite i popaprite po želji, dodajte preostali dio maslinovog ulja i još jednom izmiksajte.

Ostali recepti

Marinirani losos na tavi
Osvježavajuća šarena salata s pirom i pečenom paprikom
Tjestenina u umaku od patlidžana i pršuta
Smoothie od dinje i breskve
Jutarnji energetski smoothie
Voćni smoothie za ubrzanje metabolizma
Svinjski kotleti u umaku od jabuka
Prirodni sportski napitak
© 2022 Zdravi recepti