Jesenska juha

Neka vas okus bundeve zagrije.

Jesenska juha

00:30

Sastojci:

Priprema

Očistite bundevu i krumpir i narežite ih na sitne kockice. Luk, bundevu, češnjak i krumpir stavite u lonac, dodajte vodu tako da prekrije povrće i kuhajte dok povrće ne postane mekano.

Uklonite s vatre, miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Dodajte vrhnje za kuhanje, sol i papar po želji, kratko prokuhajte i poslužite.

Ostali recepti

Pileća prsa s gljivama
Smoothie od jabuke, mrkve i đumbira
Peciva od jasmina
Napitak od meda i cimeta koji potiče mršavljenje
Kruh sa sjemenkama i datuljama
Smoothie od cikle, mrkve i jabuke
Salata od krumpira, jaja i celera
Piletina s povrćem (Crohn friendly) by Petra Terner
© 2024 Zdravi recepti