Inćuni s rajčicom i mozzarellom

Osvježavajuća i ukusna kombinacija.

Inćuni s rajčicom i mozzarellom

00:30

Sastojci:

Priprema

Stavite rajčice u zdjelu za posluživanje. Dodajte mozzarellu, ulje, češnjak, bosiljak, inćune, origano i sol. Začinite s paprom te dobro izmiješajte. Ostavite neka se marinira na 1-3 sata na sobnoj temperaturi kako bi se omogućilo svim okusima da se dobro izmiješaju i razviju.

Dovedite veliki lonac sa slanom vodom do vrenja. Kuhati fusille dok ne budu al dente, pritom često miješajući kako bi se spriječilo lijepljenje. Ocijedite ih i dodajte u zdjelu s umakom. Sve dobro promiješajte.

Poslužite odmah.

Ostali recepti

Losos s đumbirom i limetom
Puding od prosa (allergy friendly) by Marija Matošin
Smoothie od naranče i dinje
Salata od slanutka i krastavaca
Salata od šparoga i slanutka
Kruh od tikvica
Muffini od borovnica i naranče
Blagdanski kolačići
© 2024 Zdravi recepti