Inćuni s rajčicom i mozzarellom

Osvježavajuća i ukusna kombinacija.

Inćuni s rajčicom i mozzarellom

00:30

Sastojci:

Priprema

Stavite rajčice u zdjelu za posluživanje. Dodajte mozzarellu, ulje, češnjak, bosiljak, inćune, origano i sol. Začinite s paprom te dobro izmiješajte. Ostavite neka se marinira na 1-3 sata na sobnoj temperaturi kako bi se omogućilo svim okusima da se dobro izmiješaju i razviju.

Dovedite veliki lonac sa slanom vodom do vrenja. Kuhati fusille dok ne budu al dente, pritom često miješajući kako bi se spriječilo lijepljenje. Ocijedite ih i dodajte u zdjelu s umakom. Sve dobro promiješajte.

Poslužite odmah.

Ostali recepti

Voćna bomba za doručak u teglici
Domaći namaz od lješnjaka i kakaa
Smoothie od grejpa, naranče i limuna
Kuhano povrće u umaku od tofua sa sezamom
Kotleti s grahom i povrćem
Smoothie od jagoda i zobenih pahuljica
Jaja s rajčicama
Salata od mahuna (prehrana za krvnu grupu A)
© 2024 Zdravi recepti