Halibut sa špinatom i maslinama

Ukusno pečena riba za 4 osobe.

Halibut sa špinatom i maslinama

00:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte 1 žlicu ulja u tavi na srednje jakoj vatri. Halibut začinite s 1/2 žličice soli i 1/4 žličice papra te pecite dok ne poprimi zlatno smeđu boju, 3 do 5 minuta sa svake strane.

U veliku zdjelu pomiješajte ocat, med, preostalu žlicu ulja i 1/4 žličice soli i papra. Naranču očisite, odvojite kriške te ih nasjeckajte. Dodajte ih u zdjelu zajedno s lukom, maslinama i špinatom. Dobro promiješajte i poslužite s halibutom.

Energetska vrijednost:

297

Nutritivne vrijednosti:

Kalorije 297
Ukupno masti 11g
Kolesterol 58mg
Natrij 602mg
Ukupno ugljikohidrata 11g
Vlakna 2g
Proteini 39g

Ostali recepti

Vegetarijanska minestrone juha
Kolač od grejpa i maslinovog ulja
Smoothie od avokada i breskve
Pileća krilca u japanskom umaku
Humus s rajčicom
Gulaš od teletine i špinata
Piletina s indijskim oraščićima (Kung Pao) by Martha Stewart
Tjestenina s kremastim pestom od avokada
© 2024 Zdravi recepti