Grčki pečeni halibut

Ukusno začinjena riba.

Grčki pečeni halibut

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte u tavi 1 žlicu maslinovog ulja. Utrljajte u halibut 1/4 žličice soli i papra. Pecite halibut samo na jednoj strani 3 do 4 minute. Stavite na tanjur i ostavite sa strane

Dodajte preostali dio ulja, komorač i liker. Kuhajte povremeno miješajući oko 8 minuta. Dodajte češnjak i kuhajte oko 1 minutu.

Dodajte rajčicu, 1/2 šalice vode, slanutak, preostali dio soli i papra i origano. Pustite da proključa, zatim smanjite vatru, dodajte halibut tako da pečena strana bude okrenuta prema gore. Kuhajte 5 do 10 minuta i poslužite.

Ostali recepti

Marinirana piletina
Paprike punjene tunom
Kruh od jabuka i borovnica
Ukusna piletina u umaku od limuna, češnjaka i maslaca
Slanutak s rajčicama
Mascarpone torta
Kolač od grožđica i datulja
Pljeskavice od boba i korijandera
© 2024 Zdravi recepti