Frittata od ostataka tjestenine!

Ako vam je ostalo tjestenine od dana ranije, pogledajte ovaj jednostavni recept za ukusnu večeru koja je gotova za čas!

Frittata od ostataka tjestenine! Izvor slike: Depositphotos

00:20

Sastojci:

Priprema

  1. Na vatri zagrijte maslinovo ulje, dodajte nasjeckani luk i kuhajte 10-ak minuta, dok ne porumeni. Premjestite u manju posudu i ostavite da se hladi.
  2. U posudi izmiješajte mlijeko i jaja, dodajte luk, sir, peršin, bosiljak, sol i papar pa stavite skuhanu tjesteninu.
  3. Dobro zagrijte tavu pa dodajte smjesu s tjesteninom i podjednako rasporedite. Ostavite da se kuha 2-3 minute, zatim okrenite na drugu stranu. Ponovite nekoliko minuta dok tjestenina ne porumeni.
  4. Uzmite tanjur, stavite preko tave i preokrenite. Prije posluživanja možete ukrasiti bosiljkom, aceto balsamicom i rajčicama, narežite i poslužite toplo.

Ostali recepti

Pureće rolice s povrćem u jesenskom umaku
Džem od rabarbare i malina
Kremasta tjestenina s gljivama i porilukom
Kruh od lješnjaka
<li>Batate ogulite
Zobene pahuljice sa cimetom i mrkvom
Tjestenina sa sabljarkom (prehrana za krvnu grupu B)
Savršena zobena kaša
© 2024 Zdravi recepti