Frittata od ostataka tjestenine!

Ako vam je ostalo tjestenine od dana ranije, pogledajte ovaj jednostavni recept za ukusnu večeru koja je gotova za čas!

Frittata od ostataka tjestenine! Izvor slike: Depositphotos

00:20

Sastojci:

Priprema

  1. Na vatri zagrijte maslinovo ulje, dodajte nasjeckani luk i kuhajte 10-ak minuta, dok ne porumeni. Premjestite u manju posudu i ostavite da se hladi.
  2. U posudi izmiješajte mlijeko i jaja, dodajte luk, sir, peršin, bosiljak, sol i papar pa stavite skuhanu tjesteninu.
  3. Dobro zagrijte tavu pa dodajte smjesu s tjesteninom i podjednako rasporedite. Ostavite da se kuha 2-3 minute, zatim okrenite na drugu stranu. Ponovite nekoliko minuta dok tjestenina ne porumeni.
  4. Uzmite tanjur, stavite preko tave i preokrenite. Prije posluživanja možete ukrasiti bosiljkom, aceto balsamicom i rajčicama, narežite i poslužite toplo.

Ostali recepti

Rižoto s quinojom i šampinjonima
Smoothie od trešanja
Salata od lubenice i feta sira
Kajgana od tikvica i crvene paprike
Tjestenina s umakom od patlidžana i rajčice
Juha od kelja i češnjaka
Čokoladni puding od avokada
Juha od jabuke i luka
© 2024 Zdravi recepti