Francuska proljetna juha

Juha puna proljetnog povrća.

Francuska proljetna juha

00:45

Sastojci:

Priprema

U velikom loncu rastopite maslac. Dodajte poriluk i luk i kuhajte dok ne omekšaju. Dodajte vodu, krumpir, šparoge, mrkvu i rižu. Posolite, pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 30 minuta, dok povrće ne omekša.

Dodajte špinat, kiselo vrhnje, kuhajte oko 5 minuta i poslužite.

Ostali recepti

Fini kolač od jagoda
Zapečeni punjeni krumpir
Tjestenina s rukolom, limunom i orasima
Piletina u umaku od naranče i ružmarina
Kuhano vino s mirisom naranče i začina by Marta Stewart
Ledena kava sa sladoledom od vanilije
Eliksir od kurkume
Losos sa šparogama i bulgurom
© 2024 Zdravi recepti