Francuska juha od luka

Približite prijateljima okus francuske...

Francuska juha od luka

01:00

Sastojci:

Priprema

Popržite vrlo lagano luk na maslacu u pokrivenoj tavi na 15 minuta, sve dok ne omekša i počne se karamelizirati.

Zatim maknite poklopac, pojačajte vatru i pržite kroz 20 minuta, miješajući cijelo vrijeme, taman dok luk ne dobije onu bogato zlatno smeđu boju.

Dodajte temeljac i dovedite juhu do vrenja. Smanjite vatru i pokrijte poklopcem, ali neka ostane mali otvor, te neka se tako pirja kroz 15 minuta.

Zasolite, popaprite i poslužite

Ostali recepti

Napitak za skidanje trbuha!
Špageti s quinoom i maslinama
Piletina s rižom
Prilog za pečeno pile ili drugo pečenje
Torta od mrkve i meda
Pureći kotleti s dinjama
Salata od govedine i povrća
Smoothie od chia sjemenki i bademovog mlijeka
© 2024 Zdravi recepti