Brzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima

S ovim sastojcima koje svi imaju u frižideru brzo ćete složiti jednostavan, a istovremeno ukusan ručak.

Brzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima Izvor slike: 123RF

00:10

Sastojci:

Priprema tjestenine s tunom i jajima

  1. Skuhajte tjesteninu al dente.
  2. U posudu stavite tunu, narezane cherry rajčice, narezana jaja i kiselo vrhnje ako ga koristite. Začinite solju, paprom i sokom od limuna. Sve dobro promiješajte.
  3. Ostavite da stoji u hladnjaku oko 1 sat
  4. Prije posluživanja još jednom sve dobro promiješajte i posipajte sjeckanim peršinom po vrhu.

Ostali recepti

Ledena kava sa sladoledom od vanilije
Juha od mrkve i repe (Paleo dijeta)
Kajgana s patlidžanima i tikvicama
Smoothie od šljiva i badema
Svinjski kotleti u umaku od brusnica
Kolač od sira i naranči
Kolačičići od kikirikija i čokolade
Svinjetina s ananasom i rižom (Dijeta za bokove i bedra)
© 2024 Zdravi recepti