Brodet

Naučite kako pripremiti ovo tradicionalno dalmatinsko jelo.

Brodet

01:00

Sastojci:

Priprema

Luk isjeckamo na deblje kriške. Stavljamo ga u dosta zagrijano maslinovo ulje. Kada malo svene dodamo pelate, nasjeckani češnjak, celer, peršin, sol, papar. Kada prokuha posložimo isječenu miješanu ribu. Zalijemo vinom da riba pliva i ulijemo 1 dl octa da se riba ne bi raspala. Sve skupa kuhamo 30 minuta laganoj vatri.
Kada je jelo gotovo poslužuje se toplo, a može i hladno s prilogom od palente ili makarona.

Ostali recepti

Kolač od mrkve i ananasa
Smoothie od badema i špinata
Napitak koji zaustavlja hrkanje
Piletina s povrćem i mladim krumpirom
Zobene pahuljice s bananom i orasima
Jednostavni čokoladni mousse
Smoothie od naranče za jačanje imuniteta i vitku liniju
<li>Batate ogulite
© 2022 Zdravi recepti