Bakalar u umaku s rotkvicama

Bakalar s povrćem kakv još niste probali.

Bakalar u umaku s rotkvicama

00:45

Sastojci:

Priprema

Očistite ribu. Nasjeckajte češnjak, luk, đumbir, rotkvice i čili papričicu.

U tavi pirjajte sastojke za umak i rotkvice. Kuhajte na srednje jakoj vatri oko 15 minuta dok se umak malo ne zgusne, a rotkvice ne omekšaju.

Dodajte ribu i kuhajte 5 minuta, ovisno o debljini ribe. Pažljivo preokrenite bakalar i kuhajte još 5 minuta. Neprestano polijevajte umak preko ribe. Poslužite toplo uz zdjelu riže.

Ostali recepti

Pita od Nutelle i bundeve
Tortilje punjene šampinjonina i đumbirom
Jagoda cocktail
Salata od avokada i jaja
Kajgana s bademima
Salata od crnog graha i avokada
Ljetna salata s tjesteninom i tunom
Čokoladni puding od avokada
© 2025 Zdravi recepti