Zobena kaša s pireom od malina

Kremasta zobena kaša bez rafiniranog šećera savršen je obrok za početak radnog dana.

Zobena kaša s pireom od malina Izvor slike: 123RF

00:10

Sastojci:

Priprema:

  1. Smrznute maline zagrijte na laganoj vatri. Kad omekšaju dodajte sirup od agave. Ostavite pire da se ohladi.
  2. Bademe nasjeckajte na sitne komade.
  3. Bademe, zobene i chia sjemenke pomiješajte u zdjeli, dodajte odabrano mlijeko, promiješajte i ostavite preko noći.
  4. Sljedeće jutro u zdjelu prvo dodajte dio zobene kaše, pirea od malina i 2 jušne žlice jogurta. Nakon toga dodajte još jedan sloj zobene kaše, pirea od malina i 2 jušne žlice jogurta.

Ostali recepti

Mlijeko od zobenih pahuljica
Lazanje od špinata
Punjene crvene paprike
Kolač s jabukama s glazurom za dijabetičare
Namaz od tune i ružmarina
Jednostavan rižoto sa slaninom i graškom
Vegetarijanski umak sa špagetima
Engleska ljetna salata
© 2024 Zdravi recepti