Zapečni batat s bananama

Bogato začinjeno biljnim začinima.

Zapečni batat s bananama

01:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Batat prerežite popola. Pomoću vilice izdubite batat na nekoliko mjesta i pecite oko 1 sat.

Banane prerežite popola i stavite ih u vatrostalnu posudu. Pecite ih oko 15 minuta. Izvadite ih iz pećnice i prelijte sokom od naranče. U zdjeli pomiješajte sve sastojke i dobro promiješajte.

Vratite u pećnicu i pecite još 10 minuta.

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Kolač od naranče i čokolade
Zapečene tikvice punjene tjesteninom
Smoothie od mente i kakaa
Piletina s limunom i rižom
Tjestenina s tri vrste sira
Falafel od cvjetače
Kremasta tjestenina sa šparogama
Cjeloviti obloženi kruh
© 2024 Zdravi recepti