Zapečeni slanutak sa špinatom

Ukusan i zdrav ručak za cijelu obitelj.

Zapečeni slanutak sa špinatom

01:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite lim za pečenje. Prekrijte dno s krušnim mrvicama.

Stavite posoljenu vodu na vatru i pustite da proključa. Stavite špinat u vrelu vodu i odmah ga stavite u hladnu vodu. Ocijedite ga i stavite sa strane.

Zagrijte ulje na vatri. Dodajte luk, češnjak, timijan, ružmarin, crvenu papriku i prstohvat soli. Pržite 7 do 8 minuta. Uklonite s vatre i dodajte u špinat. Dobro promiješajte, dodajte sllanutak, jaja i sir. Posolite i popaprite po želji.

Stavite na lim za pečenje i pecite 60 do 70 minuta. Prije posluživanja pustite da se hladi 5 do 10 minuta.

Ostali recepti

Napitak za gubitak kilograma
Salata od špinata, jagoda i ovčjeg sira
Piletina punjena šampinjonima
Smoothie od kelja, celera i jabuka
Smoothie od kivija, jagoda i naranče za suzbijanje apetita!
Palačinke od posnog sira i borovnica
Pile sauvignon od gljiva i pita
Smoothie od borovnica, skyr jogurta i kokosovih mrvica
© 2025 Zdravi recepti