Zapečeni patlidžani s gorgonzolom

Ukusni patlidžani posuti orasima.

Zapečeni patlidžani s gorgonzolom

00:50

Sastojci:

Priprema

Narežite patlidžane po dužini, tako da su kriške debele oko 1 centimetar. U velikom loncu stavite vodu da se kuha. Kada prokuha, stavite patlidžane u vodu i kuhajte ih 1 minutu.

Zarolajte svaku krišku patlidžana i stavite okomitu u duboku vatrostalnu posudu. U zdjeli pomiješajte jaja, vrhnje za kuhanje i gorgonzolu. Ravnomjerno prelijte preko patlidžana.

Pecite u pećnici 30 do 40 minuta na temperaturi od 180°C. Pospite orasima i poslužite.

Ostali recepti

Kolačići od bobičastog voća
Losos sa zelenim čajem
Zlatno mlijeko za jačanje imuniteta
Voćna torta s grčkim jogurtom
Ravioli sa sirom s tri vrste paprike
Kolač od banane, oraha i čokolade
Smoothie od badema, kikirikija i datulja
Smoothie od grožđa
© 2024 Zdravi recepti