Zapečeni njoki sa sirom i špinatom

Kremasti, sočni i začinjeni muškatnim oraščićem.

Zapečeni njoki sa sirom i špinatom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180 ° C. Vatrostalnu posudu premažite maslinovim uljem.

Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite dobro i stavite u vatrostalnu posudu. Skuhajte špinat, ocijedite dobro i rasporedite po njokima. Zatim dodajte mozzarella sir i šunku.

U zdjelu pomiješajte jaja, ricotta sir, mlijeko, muškatni oraščić i papar. Dobro promiješajte, zatim dodajte 25g parmezana. Smjesu prelijte po njokima. Preostali dio parmezana pospite po vrhu.

Pecite u pećnici 20 do 25 minuta, dok ne poprimi svijetlo smeđu boju. Izvadite i poslužite odmah.

Ostali recepti

Marinada za piletinu
Pileća krilca s medom i sojom
Puding od chia sjemenki i malina
Hrskavi pečeni krumpir
Smoothie od špinata, naranče i ananasa
Slatke mrkve s maslacem
Veganski muffini
Juha od mrkve i crvene leće
© 2025 Zdravi recepti