Zapečeni batat s umakom od grčkog jogurta!

Napravite zdravu verziju prženih krumpirića i uživajte u slatkoći batata i osvježavajućem umaku od grčkog jogurta!

Zapečeni batat s umakom od grčkog jogurta! Izvor slike: Depositphotos

00:45

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  2. Ogulite batat i narežite ga na prutiće.
  3. Nauljite ga s maslinovim uljem.
  4. Dodajte sušeni bosiljak i začinite solju i paprom.
  5. Pecite batat 30 minuta ili dok ne poprime brončanu boju.
  6. Dok se prutići batata peku, pomiješajte grčki jogurt, limunov sok, senf i protisnuti češnjak.
  7. Pečene prutiće batata poslužite vruće uz osvježavajući umak od grčkog jogurta.

Ostali recepti

Piletina na žaru s ljutom salsom
Kajgana s brokulom
Najmekše američke palačinke
Najjednostavniji keksići za početak sezone pečenja blagdanskih kolača
Slatko slani losos
Čokoladne lava tortice
Božićni muffini s glazurom od mente
Smoothie od malina i cikle
© 2024 Zdravi recepti