Zapečene kruške s medom i orasima

Zapečene kruške s medom i orasima izvrstan su izbor za sve ljubitelje jesenskog voća, a ukusno punjenje začinjeno cimetom i muškatnim oraščićem učinit će ovo jelo vašim omiljenim desertom.

Zapečene kruške s medom i orasima Izvor slike: 123RF

00:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Kruške prerežite popola i izdubite sredinu. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Poslažite kruške, premažite ih medom i pospite cimetom i muškatnim oraščićem. Pecite 30 minuta. Izvadite i pustite da se hladi 5 do 10 minuta.

Dok se kruške hlade pomiješajte preostale sastojke. Napunite smjesom kruške i poslužite.

Ostali recepti

Mediteranska krumpir salata
Juha od crvene leće i luka
Šparoge s limunovim sokom
Smoothie od grožđica i zobenih pahuljica
Namaz od badema i vanilije
Smoothie od datulja i banana za mršavljenje
Smoothie od kupina i limete
Peciva punjena mozzarellom
© 2024 Zdravi recepti