Zapečene breskve s mentom

Ukusan i jednostavan desert.

Zapečene breskve s mentom

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Breskve prepolovite i uklonite koštice.

Rastopite maslac na laganoj vatri, dodajte smeđi šećer i limunov sok. Dobro promiješajte. Napunite breskve smjesom i poslažite ih na lim za pečenje.

Pecite oko 25 minuta, ravnomjerno pospite mentom i poslužite.

Ostali recepti

Voda od bamije
Keksi s cimetom
Salata od jagoda i quinoe
Salata od piletine, badema i grožđa
Smoothie za izbacivanje viška tekućine iz tijela!
Krem juha od poriluka sa listom mlade pšenice
Lignje u bijelom vinu
Smoothie od banane, jagoda i malina
© 2024 Zdravi recepti