Zapečena vegetarijanska tjestenina

Odličnog je okusa i hranjiva.

Zapečena vegetarijanska tjestenina

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i stavite sa strane. U međuvremenu zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i špinat. Dinstajte oko 10 minuta. Pomiješajte tjesteninu i špinat i dodajte rajčice. Posolite i popaprite po želji i dobro promiješajte.

Namastite vatrostalnu posudu, u nju stavite tjesteninu i pecite u pećnici oko 10 minuta.

Ostali recepti

Zelena juha s jogurtom i pinjolima
Pljeskavice od lososa na podlozi od krastavaca
Smoothie od mrkve, banane i ananasa
Pureći svitak s povrćem i kremom od komorača
Slani muffini od kukuruznog brašna
Smoothie za bolju cirkulaciju krvi
Smoothie od maslačka, špinata i kruške
Povrtni čili
© 2024 Zdravi recepti