Zapečena vegetarijanska tjestenina

Odličnog je okusa i hranjiva.

Zapečena vegetarijanska tjestenina

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i stavite sa strane. U međuvremenu zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i špinat. Dinstajte oko 10 minuta. Pomiješajte tjesteninu i špinat i dodajte rajčice. Posolite i popaprite po želji i dobro promiješajte.

Namastite vatrostalnu posudu, u nju stavite tjesteninu i pecite u pećnici oko 10 minuta.

Ostali recepti

Marinirana piletina s povrćem
Pileća prsa u marinadi od senfa i soje
Sirup koji čisti sluz iz pluća
Ragu od gljiva
Brancin sa shiitake gljivama i graškom
Piletina s marelicama i suhim šljivama
Svinjski kotleti u marinadi od đumbira
Crna rolada s bijelom kremom
© 2024 Zdravi recepti