Zapečena tjestenina s bundevom i špinatom (Bob Greene dijeta)

Iznenadit ćete se kako je ovaj način pripreme tjestenine ukusan!

Zapečena tjestenina s bundevom i špinatom (Bob Greene dijeta)

00:30

Sastojci:

Priprema

Prethodno zagrijati pećnicu na 190°C. Prokuhati vodu, dodati tjesteninu i kuhati 10 minuta.

Dok se tjestenina kuha pomiješati ricotta sir, špinat, luk, češnjak, bundevu, muškatni oraščić, sol i papar. Dodajte ocijeđenu tjesteninu s smjesu.

Staviti tjesteninu u malo nauljenu posudu. Na vrhu posuti parmezan. Pecite 20 minuta.

Energetska vrijednost:

382

Nutritivne vrijednosti:

kalorije: 382
proteini: 26g
ugljikohidrati: 60g
dijetalna vlakna: 13g
ukupno masti: 6g
zasićene masnoće: 2g
kolesterol: 18mg
kalcij: 467mg
natrij: 474mg

 

Ostali recepti

Jogurt torta
Zdravi pileći Cordon bleu
Čaj od kore nara
Juha od špinata i krumpira
Vegetarijanski vafli od batata
Tajlandska juha
Čokoladni kruh s bananom i jagodama
Oslić zapečen s parmezanom
© 2024 Zdravi recepti