Veganski čokoladni mousse

Isprobajte lagani veganski mousse od samo četiri sastojka!

Veganski čokoladni mousse Izvor slike: Pixabay

00:35

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200°C. Bananu u kori stavite peći 25-30 minuta. Izvadite i ogulite, zatim zgnječite skupa sa sokom od pečenja.
  2. Kada se pire od banane ohladi, dodajte ostale sastojke i sve stavite u blender dok ne bude glatko. Po želji dodajte još šećera. Mousse odvojite u posude i stavite u hladnjak.
  3. Ukrasite po želji i poslužite hladno

Ostali recepti

Čokoladni puding od avokada
Tjestenina u umaku od tune i rajčice
Napitak od jabučnog octa i meda
Losos s krumpirom
Smoothie za lijepu i sjajnu kožu
Složenac od tjestenine, piletine i šparoga
Čaj od maslačka i đumbira (prehrana za krvnu grupu A)
Tost s mascarponeom i bademima
© 2024 Zdravi recepti