U posudi pomiješajte komadiće tamne veganske čokolade s kakao prahom.
Na vatri zagrijte kokosovu kremu i netom prije vrenja dodajte izmiješanu čokoladu s kakaom. Miješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Pripazite da u kremi ne bude grudica, u tom slučaju zagrijte u mikrovalnoj pećnici 10-ak sekundi i ponovno izmiješajte. Ostavite sa strane 3-4 minute.
Stavite u hladnjak na 1-2 sata ili dok se ne ohladi.
U suhoj tavi zagrijte kokos u prahu miješajući ga. Kada kokos lagano porumeni pomaknite ga s vatre i ostavite sa strane.
Smjesu izvadite iz hladnjaka i vadite žlicom za dinju ili čajnom žlicom. Dlanovima oblikujte smjesu u kuglice, a ako osjetite da su kuglice tople, vratite ih u hladnjak na 15-20 minuta.
Ohlađene kuglice uvaljajte u preprženi kokosov prah i poslužite.