Veganska musaka

Savršen okus i omjer hranjivih tvari.

Veganska musaka

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Narežite patlidžan na kriške srednje debljine. Premažite ih maslinovim uljem i poslažite na lim za pečenje. Pecite u pećnici oko 25 minuta.

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i dinstajte oko 1 minutu. Dodajte preostale sastojke, dobro promiješajte i dinstajte oko 5 minuta.

Namastite vatrostalnu posudu i u nju poslažite patlidžan. Preko patlidžana ravnomjerno poslažite smjesu s povrćem. Stavite još jedan sloj patlidžana i tako slažite dok god imate sastojke. Pecite u pećnici oko 10 minuta.

Ostali recepti

Kremasta juha od tikvica
Tjestenina s tunom, maslinama i artičokama
Omlet sa dimljenim lososom
Kolačići od badema i cimeta
Džem od smokava i malina
Teksaška marinada za roštilj
Crvena pržena riža
Kuhano vino s mirisom naranče i začina by Marta Stewart
© 2025 Zdravi recepti