Varivo od graška i ječma s feta sirom

Napravite ovo ukusno i niskokalorično jelo!

Varivo od graška i ječma s feta sirom Izvor slike: 123RF

00:55

Sastojci:

Priprema

U tavi zagrijte 1 žlicu ulja. Dodajte luk 3 minute. Zatim dodajte češnjak i limun, i pirjajte još 1 minutu. Dodajte ječam i povrtni temeljac. Kuhajte oko 30 minuta uz povremeno miješanje.

U međuvremenu, stavite feta sir u zdjelu s preostalim maslinovim uljem, polovicom limunovog soka, 2/3 mente i prstohvatom crnog papra. Ostavite da se marinira dok se ječam kuha. Pojačajte vatru i dodajte grašak i fetu. Kuhajte 3 minute.

Poslužite posuto preostalom mentom.

Energetska vrijednost:

480

Ostali recepti

Smoothie s matcha prahom
Lagana proljetna frittata
Tost s mascarponeom i bademima
Tiramisu
Kolač od jagoda i badema
Muffini od jabuke i đumbira
Tortilje sa špinatom, gljivama i maslinovim uljem
Chia puding s kivijem
© 2024 Zdravi recepti