Umak za roštilj - Bourbon Whiskey

Ovaj zanimljivi umak roštilju će dodati pikantnu notu.

Umak za roštilj - Bourbon Whiskey Izvor slike: 123RF

01:00

Sastojci:

Priprema umaka za roštilj

  1. U velikoj tavi na srednje jakoj vatri pomiješajte luk, češnjak i viski. Kuhajte 10 minuta.
  2. Zatim umiješajte mljeveni crni papar, sol, kečap, pastu od rajčice, ocat, Worcestershire umak, smeđi šećer i tabasco.
  3. Kad umak zavrije smanjite vatru na srednje-nisku i nastavite pirjati 20 minuta.
  4. Procijedite umak kroz cijedilo ako vam je draži rijedak umak.
  5. Za najbolje rezultate, umak ostavite u hladnjaku 1 do 2 dana da se okusi dobro stope.

Ostali recepti

Sok od povrća za jačanje imuniteta
Zapečena riža
Čokoladna torta sa dva biskvita
Janjetina u posudi
Sok od jabuke, đumbira i mrkve
Složenac od njoka, sira i špinata
Lagani čokoladni kolač
Složenac s piletinom i bademima
© 2024 Zdravi recepti