Grčki shish kebab

Ovo jelo se poslužuje uz tanku lepinju sa češnjakom, tzatziki umak i grčku salatu.

Grčki shish kebab

00:45

Sastojci:

Priprema

Umutite maslinovo ulje, limunov sok, ocat, češnjak, kumin, origano, majčinu dušicu, sol i papar. Dodajte piletinu i ravnomjerno ju prekrijte marinadom. Pokrijte zdjelu s plastičnom folijom i stavite u hladnjak na najmanje 2 sata.

Koristite li drvene štapiće za ražnjiće, potopite ih na 30 minuta u mlaku vodu. Izvadite piletinu iz marinade i otresite višak. Na štapić za ražnjiće poslažite piletinu i povrće.

Zagrijte roštilj i pecite ražnjiće oko 10 minuta, dok sve strane ne porumene.

Isprobajte još recepata za ukusne ražnjiće!

Ostali recepti

Palačinke sa svježim voćem
Tost s avokadom i ovčjim sirom
Salata od piletine i riže
Smoothie za jačanje imuniteta
Pačja prsa u umaku od nara
Ražnjići od lososa i ananasa
Salata od špinata i ananasa
Smoothie od jabuke i badema za mršavljenje
© 2024 Zdravi recepti