Umak „tisuću otoka“

Ovaj klasični američki umak odlično se slaže sa svim vrstama mesa, laganog je okusa, a možete ga spremiti u hladnjak i koristiti po potrebi!

Umak „tisuću otoka“ Izvor slike: Depositphotos

00:20

Sastojci:

Priprema

  1. U posudu stavite kečap, majonezu, papriku i kisele krastavce. Zatim stavite nasjeckane krastavce, luk, češnjak, ocat i jaja (ako ih koristite) sve dobro izmiješajte i probajte.
  2. Dodajte prstohvat soli i crvenu papriku, a po potrebi možete dodati i više.

Umak možete držati u plastičnoj ili staklenoj posudi, spremiti u hladnjak nekoliko dana i koristiti po potrebi.

Ostali recepti

Kolač s jagodama i čokoladom
Pileća juha s rezancima
Slatki orašasti plodovi
Škampi s graškom i kukuruzom
Jaja sa špinatom
Ljuti gazpacho
Citrusni napitak s chia sjemenkama
Lazanje sa piletinom
© 2024 Zdravi recepti