Tortilje s keljom i slanutkom

Kelj je jako dobar izvor kalija, bakra i mangana.

Tortilje s keljom i slanutkom

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Slanutak stavite na lim za pečenje, posolite, popaprite i pecite oko 10 minuta.

Dok se slanutak peče, stavite preostale sastojke u blender i dobro izmiješajte. Tortilje zagrijte na nemasnoj tavi ili u mikrovalnoj pećnici. Premažite ih smjesom od kelja, dodajte slanutak, zarolajte i poslužite.

Ostali recepti

Tjestenina s pestom od pistacija
Začinjeni špinat
Zobene pahuljice s jagodama i chia sjemenkama
Lagana povrtna juha
Losos u marinadi od naranče i meda
Smoothie od kivija i banane za bolju probavu
Prirodni sirup za otapanje bubrežnih kamenaca
Grčka salata sa sardinama
© 2024 Zdravi recepti