Tortilje s gljivama i humusom od avokada

Isprobajte ove neobične i ukusne tortilje s pikantnim gljivama humusom od avokada i pečenim lukom.

Tortilje s gljivama i humusom od avokada

00:35

Sastojci:

Priprema

Stavite avokado, slanutak, češnjak, limunovu koricu i sok u blender i napravite pastu. Začinite i pomiješajte s rajčicama. Prelijte malo ulja preko luka i gljiva i pospite mješavinom začina za tortilje. Pržite luk i gljive po 2 minute sa svake strane dok ne poprime zlatno smeđu boju.

Na svaku tortilju rasporedite humus i nadjenite s gljivama i lukom. Na tanjur za posluživanje posložite nasjeckanu zelenu salatu uz nekoliko kapi Tabasco umaka.

Ostali recepti

Ljubavni kolač
Salata od kelja, smokava i feta sira
Pileća prsa punjena sirom i pršutom
Čokoladni muffini preliveni čokoladom
Zapečeni patlidžani s gorgonzolom
Čokoladni kolač s narančom
Lazanje sa bešamelom
Smoothie od manga i lubenice
© 2024 Zdravi recepti