Torta s jabukama i kokosom

Kombinacija koja osvaja!

Torta s jabukama i kokosom

02:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite kalup za tortu (23 cm).

Pomiješajte naribane jabuke, sodu bikarbonu i kipuću vodu. Promiješajte i ostavite da stoji dok ne bude toplo.

U velikoj zdjeli izmiksajte omekšani maslac, vaniliju i šećer dok ne dobijete gustu i kremastu smjesu. Dodajte jaje i izmiksajte.

Dodajte smjesu s jabukama i sve dobro izmiješajte. Ulijte u kalup za tortu i pecite 45 do 50 minuta.

Dok se kolač peče, pripremite glazuru. Otopite maslac na laganoj vatri, dodajte mlijeko, smeđi šećer i kokos. Miješajte na laganoj vatri dok se maslac i šećer ne rastope.

Kada je gotova, tortu ravnomjerno prelijte preljevom, a zatim pecite još 30 minuta.

Ostali recepti

Smoothie od špinata i kikiriki maslaca
Kajgana s patlidžanima
Antioksidativna salata od piletine
Sok od celera za bolje zdravlje i dulji život
Talijanska uskrsna pogača
Torta s glazurom od naranče
Salata od breskvi s roštilja i špinata
Pizza muffini
© 2024 Zdravi recepti