Torta s glazurom od tamne čokolade

Sočno i čokoladno zadovoljstvo!

Torta s glazurom od tamne čokolade

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 190°C. Namastite i pobrašnite dva kalupa za pečenje promjera 20 cm.

Izmiješajte sve sastojke za tijesto. Miješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Podijelite u kalupe i pecite oko 20 minuta.

Za glazuru, zagrijte vrhnje dok ne počne kuhati. Uklonite s topline i dodajte maslac, med i čokoladu. Ostavite da se rastopi.

Jedan biskvit premažite glazurom i na njega stavite drugi. Cijelu tortu premažite glazurom.

Energetska vrijednost:

545

Ostali recepti

Zobene pahuljice sa smokvama, orasima i cimetom
Proteinski smoothie sa sirom (Abs dijeta)
Marinirane gljive na želeu od rukole s kapeštantom
Medene čoko-koko kuglice
Vafli od đumbira
Tjestenina s piletinom i tikvicama
Tortilje s ovčjim sirom i avokadom
Meksička vruća čokolada
© 2024 Zdravi recepti