Torta od trešanja i badema

Domaća torta od trešanja bez glutena.

Torta od trešanja i badema

01:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 160°C. Namastite i pobrašnite lim za pečenje promjera 23 cm.

Pomiješajte trešnje i 50g palente.

Maslac i šećer dobro izmiješajte. Dodajte jedno po jedno jaje i miješajte. Dodajte preostalu palentu, bademe, prašak za pecivo, jogurt, sok od naranče i trešnje s palentom. Dobro izmiješajte i pecite 45 minuta.

U međuvremenu, napravite sirup. Kuhajte sok od naranče i šećer dok se šećer ne otopi. Kada je kolač pečen, izvadite ga iz pećnice i prelijte sirupom. Ostavite da se hladi.

Višnje i šećer u prahu dobro izmiješajte u blenderu. Premažite ohlađen kolač i poslužite.

Ostali recepti

Avokado smoothie za jači imunitet
Oreo keksi bez šećera (Keto dijeta)
Ražnjići od piletine i avokada
Najbolji bečki odrezak
Maslac od crnog sezama
Torta od badema i naranče
Salata od špinata i lubenice
Piletina Tandoori (Sonoma dijeta)
© 2024 Zdravi recepti