Torta od mrkve i meda

Bogata vlaknima i nevjerojatno ukusna!

Torta od mrkve i meda

01:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Lim za pečenje promjera 20 cm obložite nauljenim papirom za pečenje.

Ogulite i naribajte mrkvu.

Pomiješajte brašno, prašak za pecivo, cimet i šećer.

Pomiješajte med, jaja, ekstrakt vanilije i ulje. Dodaj mješavinu s brašnom i dobro izmiješajte.

Umiješajte mrkvu i grožđice. Dodajte malo mlijeka.

Pecite oko 1 sat.

Nutritivne vrijednosti:

100

Ostali recepti

Pečene rajčice s pestom
Piletina s marelicama i suhim šljivama
Ljetni smoothie od bobičastog voća
Namaz od graha
Tost s breskvama i medom
Salata od cikle i bundeve s blagim umakom od hrena
Kolač s borovnicama
</ol>"
© 2024 Zdravi recepti