Torta od limuna i sira

Ova torta se ne peče.

Torta od limuna i sira

00:15

Sastojci:

Priprema

Stavite indijske oraščiće u veliku zdjelu, prelijte kipućom vodom i ostavite da se namaču 1 sat.

U međuvremenu, u blenderu usitnite sastojke za bazu s malo soli.

Kokosovim uljem premažite kalup za torte promjera 23 cm. Stavite bazu od badema i datulja u kalup i držite u hladnjaku 30 minuta.

Ocijedite indijske oraščiće, ubacite u blender i miksajte dok ne nastane pasta. Dodajte preostale sastojke za kremu i miksajte dok smjesa ne postane glatka. Izlijte kremu na bazu i stavite u hladnjak na minimalno 2 sata.

Prije posluživanja, tortu ukrasite kriškama limuna.

Energetska vrijednost:

298

Ostali recepti

Maslac od sjemenki bundeve s cimetom
Smoothie za jačanje kostiju
Smoothie od trešanja i maslaca od kikirikija
Lagani puding od lubenice
Palačinke s medom i borovnicama
Hrskava piletina s krumpirom i gljivama
Zapečene tortilje od cvjetače
Schwarzwald rolada (za dijabetičare)
© 2024 Zdravi recepti