Torta od limuna i palente

Ukusna torta bez glutena.

Torta od limuna i palente

01:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje promjera 23 cm.

Stavite limune u posudu za kuhanje i prelijte ih hladnom vodom. Kada prokuhaju, ocijedite, prelijte hladnom vodom i kuhajte 1 sat dok ne omekšaju. Kada se ohladi, prepolovite ih, izvadite sredinu i izmiješajte u blenderu.

Dodajte sve ostale sastojke i dobro izmiješajte. Pecite oko 45 minuta.

Dok se kolač peče, napravite glazuru. Kad je kolač gotov, ostavite da se malo ohladi. Dok je još topao, prelijte ga glazurom i ostavite da se potpuno ohladi.

Ostali recepti

Teleći kotleti punjeni špinatom i pršutom
Ljubičasti smoothie za slatki početak dana
Namaz od batata i prosa
Francuski kroasani
Smoothie od malina i trešanja
Salata od brokule, brusnica i šipka
Smoothie od đumbira, banane i špinata
Domaći namaz od kruške
© 2024 Zdravi recepti