Torta od jabuka i oraha

Savršena kombinacija jabuka, oraha i malina.

Torta od jabuka i oraha

02:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 190°C. Namastite i pobrašnite lim za pečenje promjera 20cm.

Pomiješajte brašno, cimet, prašak za pecivo i sol. U posebnoj zdjeli umutite mlijeko, šećer, jaja, maslac i vanilin šećer. Dodajte suhe sastojke i dobro izmiješajte. U smjesu umiješajte jabuke.

Tijesto stavite u pripremljen kalup za pečenje. Pospite tijesto malinama, šećerom i orasima.

Pecite oko 1 sat. Kada se malo ohladi, pažljivo izvadite tortu iz kalpa. Pospite šećerom u prahu prije posluživanja.

Ostali recepti

Salata od jaja
Smoothie od kelja, jagoda i đumbira
Jesenska voćna salata
Zdravi desert sa svježim smokvama
Špageti s artičokama, tikvicama i limunom (Bob Greene dijeta)
Smoothie od manga i ananasa
Proljetna juha od koprive
Piletina u marinadi od meda, češnjaka i đumbira
© 2024 Zdravi recepti