Torta od čokolade, krušaka i lješnjaka

Tortu možete poslužiti i toplu!

Torta od čokolade, krušaka i lješnjaka

01:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 160°C. Namastite i pobrašnite lim za pečenje promjera 20cm.

Sameljite lješnjake. Dodajte brašno i prašak za pecivo. Dodajte maslac, šećer i jaja. Sve dobro izmiješajte. Ogulite i nasjeckajte 2 kruške. Umiješajte kruške i čokoladu u smjesu. Stavite u lim za pečenje.

Ogulite i narežite preostale kruške. Poslažite ih na tortu. Pecite oko 55 minuta.

Zagrijte džem i premažite tortu.

Energetska vrijednost:

470

Ostali recepti

Muffini od jagode i banane
Chunky Monkey Smoothie
Juha od brokule i mrkve
Smoothie od banane i đumbira
Smoothie od mrkve, mandarine i jabuke
Čokoladne kocke
Zvjezdice s džemom od višanja
Smoothie od malina i cikle
© 2024 Zdravi recepti