Uživat ćete u ovoj čarobnoj torti!
Sastojci:
Zagrijte pećnicu na 160°C.
Dva kalupa promjera 23 cm obložite papirom za pečenje.
Pomiješajte brašno, sodu bikarbonu i sol.
U drugoj zdjeli miksajte maslac dok ne postane kremast. Dodajte šećer i miksajte oko 2 minute. Dodajte vaniliju i jedno po jedno jaje.
Stavite čokoladu i biljno ulje na laganu vatru. Miješajte dok se čokolada ne rastopi. Dodajte smjesu s maslacem.
Lagano umiješajte smjesu s brašnom u smjesu s maslacem. Dodajte mlaćenicu i dobro izmiješajte. Podijelite tijesto na dva kalupa i pecite oko 35 minuta.
Zagrijte vrhnje i čokoladu. Miješajte dok se čokolada ne rastopi. Ohladite na sobnu temperaturu.
Jedan biskvit premažite Nutellom i prekrijte s 1/2 šalice nasjeckanih oraha. Prekrijte drugim biskvitom i cijelu tortu premažite glazurom.
Energetska vrijednost: