Torta od bijele čokolade i jagoda

Tortu ne treba peći!

Torta od bijele čokolade i jagoda

00:40

Sastojci:

Priprema

Sameljite kekse, dodajte rastopljeni maslac i dobro izmiješajte. Stavite smjesu na dno kalupa za pečenje promjera 20 cm. Stavite u hladnjak na 30 minuta.

Rastopite čokoladu i ostavite da se malo ohladi.

Jagode dobro izmiješajte u blenderu. Dodajte sir i slatko vrhnje. Miksajte dok ne dobijete glatku i gustu smjesu. Umiješajte rastopljenu bijelu čokoladu. Prelijte preko biskvita od keksa. Držite u hladnjaku do posluživanja.

Ostali recepti

Mousse od čokolade bez jaja
Caprese rezanci od tikvica
Piletina s tjesteninom i povrćem
Ljuti teleći ražnjići
Piletina s artičokama i pancetom
Kiselo - ljuta juha
Tofu salata
Šampinjoni punjeni slaninom i ovčjim sirom
© 2024 Zdravi recepti