Tofu s povrćem i rižom

Tofu je jako dobar izvor proteina i kalcija.

Tofu s povrćem i rižom

00:45

Sastojci:

Priprema

U wok ili veću dublju tavu dodajte 2 žlice ulja i pržite gljive dok tekućina ne ispari. Prebacite ih u manju zdjelu. Zatim pržite tofu u 1 žlici ulja dok lagano ne porumeni. Prebacite u drugu manju zdjelu. U isti wok dodajte 1 žlicu ulja i ananas i pržite dok ne poprimi zlatno žutu boju.

Dodajte papriku i i pecite dok ananas ne poprimi tamno smeđu boju. Dodajte mladi luk i pržite oko 15 sekundi. Dodajte gljive i tofu i promiješajte.

Na kraju dodajte rižu i soja sos, posolite i popaprite i dobro promiješajte.

Ostali recepti

Autentični talijanski tiramisu
Njoki s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Palačinke sa svježim voćem
Tjestenina s kremastim pestom od avokada
Jabuke na kruhu
Zeleni smoothie od naranče, kelja i banane
Špageti sa šparogama, graškom i gorgonzolom
Smoothie od špinata i breskve
© 2024 Zdravi recepti