Tjestenina u umaku od bundeve

Bogato začinjena i pikantna.

Tjestenina u umaku od bundeve

00:30

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i stavite sa strane.

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i dinstajte oko 2 minute. Dodajte bundevu i temeljac. Pustite da proključa. Dodajte preostale sastojke, poklopite i kuhajte oko 15 minuta. Umiješajte tjesteninu, promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Bezalkoholni mojito
Mađarska juha od crvene leće
Kremasta tjestenina s kukuruzom
Složenac od smeđe riže, tikvice i paprike
Zobene pahuljice sa sjemenkama bundeve i breskvama
Kineski pileći rezanci za deset minuta
Veganski muffini s mrkvom i jabukom
Kruh od malina, čokolade i banane
© 2024 Zdravi recepti