Tjestenina sa špinatom i maslinama

Tako jednostavno, a ukusno.

Tjestenina sa špinatom i maslinama

00:20

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i vratite u lonac.

Zagrijte ulje u tavi i dodajte luk i šampinjone. Dinstajte oko 10 minuta. Dodajte češnjak, masline i špinat. Kuhajte dok se špinate ne slegne. Dodajte vino i dobro promiješajte. 

Pomiješajte tjesteninu s povrćem, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Španjolska tortilja
Potplećnjak ili ribeye odrezak s madagaskarskim umakom
Zelena pita (Dijeta Jona Gabriela)
Smoothie s bobičastim voćem
Palačinke s breskvama i malinama
Aromatična voda s citrusima za brzu hidrataciju
Rižoto sa špinatom i graškom
Kolač od sira i marelica
© 2024 Zdravi recepti