Tjestenina sa češnjakom i šampinjonima

Posuta parmezanom i peršinom.

Tjestenina sa češnjakom i šampinjonima

00:45

Sastojci:

Priprema

Špagete skuhajte prema uputama na pakiranju.

Zagrijte ulje u tavi, dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte gljive i bundevu. Smanjite vatru i dinstajte oko 15 minuta. Dodajte češnjak u prahu, sol i papar.

Dodajte tjesteninu i dobro promiješajte. Dodajte malo soli i papra. Pospite parmezanom i peršinom, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie za dobru probavu
Meksički pileći ražnjići
Bogato začinjena vruća čokolada
Losos punjen špinatom
Osvježavajući smoothie sa medom
Čokoladna torta s kruškama
Smoothie za bolji san
Slasni njoki
© 2024 Zdravi recepti