Tjestenina s rajčicom i mozarellom

Tjestenina u zanimljivom umaku.

Tjestenina s rajčicom i mozarellom

00:30

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte al dente prema uputama na pakiranju. Ocijedite i dodajte 1 žličicu maslinovog ulja.

Zagrijte tavu i popecite luk i češnjak dok ne omekšaju. Dodajte pelate i vodu. Umiješajte šećer, sol, papar i kocku pileće juhe. Dodajte vodu i kuhajte 20 minuta.

Dodajte u vrhnje i kuhajte još jednu minutu. Umiješajte tjesteninu i dodajte sir. Kuhajte još 2 minute.

Prije posluživanja umiješajte mozzarellu.

Ostali recepti

Palačinke s ricotta sirom
Tikvice punjene mljevenim mesom i sirom
Lagana čokoladna torta
Čokoladna torta s maslacem od kikirikija
Pizza s grahom i paprikom
Vinska torta
Muffini od riccotte i kakaa
Zelena juha za detoksikaciju
© 2024 Zdravi recepti