Tjestenina s maslinama i tunom

Obogaćena bijelim vinom.

Tjestenina s maslinama i tunom

00:30

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane. Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i dinstajte ga oko 3 minute. Zatim dodajte češnjak i dinstajte ga oko 30 sekundi. Dodajte sok od limuna, tunu i vino i pirjajte oko 10 minuta. Dodajte maslac, parmezan, peršin i masline. Posolite i popaprite po želji, kuhajte oko 5 minuta i poslužite. Za više recepata s tunom kliknite ovdje.

Ostali recepti

Lazanje od povrća
Smoothie od cikle, jagoda i banane
Topli vafli
Ukusni i zdravi sok od ljubičastog kupusa
Kuhano povrće u umaku od tofua sa sezamom
Salata od tune od samo 3 sastojka
Ražnjići od tune i mandarina
Mango Tango
© 2024 Zdravi recepti